Martina Cuvaj gošća je nove emisije “Gradska skica”

Ravnateljica Centra za socijalnu skrb Ivanić-Grad Martina Cuvaj gostuje u novoj emisiji Gradska skica portala Volim Ivanić.

Služba Centra pokriva gradsko područje Ivanić-Grada, kao i općina Kloštar Ivanić i Križ s ukupno nešto više od 27 000 žitelja. Na njihovim preglednim internetskim stranicama svatko potrebit i zainteresiran naći će informacije kako koristiti benefite koju mu pripadaju po procjeni stručnih službi od socijalnih radnika, psihologa do pravnika.

A u novoj emisiji “Gradska skica” ravnateljica Martina Cuvaj upoznaje nas s djelatnostima Centra od novčanih naknada socijalno ugroženima, invalidima, boravka i smještaja starijih, razvoda brakova, mjera za zaštitu prava i dobrobiti djeteta do onih radosnijih tema poput procjene za posvojenje djece.

Ravnateljica govori i o dobrotvorima koji doprinose blagdanskim radostima najmlađih korisnika kao i o svrsishodnijim mogućnostima suradnje s gradom i općinama.

Pridružujemo se želji za useljavanjem u novi prostor u bliskoj budućnosti kako bi djelovanje Centra za socijalnu skrb Ivanić-Grad u 21. stoljeću bilo funkcionalnije od dosadašnjeg neprilagođenog potrebama korisnika ali i službama koje su svakodnevno na usluzi svojih stranaka.

Emisiju možete pogledati od sutra, 8.prosinca na portalu Volim Ivanić.

Pratite nas na društvenim mrežama, portalu Volim Ivanić, YouTube-u, facebooku.

2021-12-07T16:49:09+01:007. Prosinac, 2021.|Najave|