Mažoretkinje iz Graberja Ivaničkog sudjelovale na regionalnom prvenstvu

U nedjelju, 4.ožujka 2018., mažoretkinje iz Graberja Ivaničkog sudjelovale su na regionalnom prvenstvu koje je održano u Sisku u organizaciji Hrvatskog udruženja mažoret timova. Natjecanju je pristupilo 10 timova sjeverne regije, izvelo se oko 80 koreografija od kojih su solo, duo-trio i mini formacije imale kvalifikacije na državno prvenstvo.

Regionalnom prvenstvu pristupili su sljedeći timovi: plesna udruga Dijamant Sisak-Mažoretkinje grada Siska, plesnu udruga StarDance – Sisak, plesna udruga MAGI – Graberje Ivanićko, mažoretkinje grada Kutine – Kutina, plesni klub Barbara – Zagreb , mažoretkinje Sv.Ivan Zelina – Sv.Ivan Zelina, plesna udruga Ritmokracija – Brdovec, Mažoretkinje Dubrovčan – Veliko Trgovišće , mažoretkinje DND-a Budinščina – Budinščina, plesni studio Tena – Zagreb.

Plesna udruga “Magi” predstavila se s 9 koreografija u četiri dobna uzrasta i to kadeti, juniori, seniori i grand seniori te postigla odlične rezultate:

Velika formacija štap kadeti, tradicionalni stil 1.mjesto
Solo štap kadeti – Katja Krištić 4.mjesto
Solo štap juniori – Ivančica Tomičić 3.mjesto
Solo štap seniori – Tamara Kolarec 4.mjesto
Velika formacija štap kadeti, moderni stil 1.mjesto
Velika formacija štap juniori, moderni stil 2.mjesto
Solo pom pon kadeti – Lorena Bokun 2.mjesto
Solo pom pon kadeti – Lara Mikulić 6.mjesto
Mini formacija pom pon grand seniori 3.mjesto

Punom parom nastavljamo uvježbavati već postavljene koreografije ali i osmišljavati nove za državno prvenstvo koje se održava u Vodicama 26.-27.5.2018. Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže na treninzima, putovanjima i natjecanjima! Dobro došli su svi od 4 godine nadalje, također odrasli su veoma dobro došli kako bi popunili grand seniorsku formaciju. Potrebno je imati dobru volju, veliku želju i osjećaj za ritam, naša vrata su vam otvorena” rekla nam je voditeljica udruge Josipa Razum.

2018-03-07T07:23:16+01:007. Ožujak, 2018.|Sport|