Nada Gregorek gošća je nove emisije “100/lica”

Zaštitni znak gošće emisije 100/lica portala Volim Ivanić uvijek je bio neuništivi osmijeh ohrabrenja, lijepa riječ, razumijevanje, podrška, toplina, stručnost i ne samo zato što je preko četrdeset godina radila kao pedagoginja u srednjoj školi „Ivana Šveara“ u Ivanić-Gradu nego je to i dio osobnosti Nade Gregorek kakvu je oduvijek poznajemo.

Piše profesor Vedran Berlan u „oproštajki“ od pedagoginje, po odlasku u mirovinu, kakvu je poznaju i učenici i profesori i prijatelji: „𝐔𝐯𝐢𝐣𝐞𝐤 𝐛𝐞𝐳𝐠𝐫𝐚𝐧𝐢č𝐧𝐨 𝐬𝐭𝐫𝐩𝐥𝐣𝐢𝐯𝐚, 𝐦𝐢𝐫𝐧𝐚 𝐠𝐥𝐚𝐬𝐚 𝐩𝐮𝐧𝐨𝐠 𝐩𝐨𝐭𝐩𝐨𝐫𝐞 𝐨𝐬𝐭𝐚𝐯𝐥𝐣𝐚 𝐬𝐯𝐨𝐣𝐞 𝐨𝐛𝐯𝐞𝐳𝐞 𝐩𝐨 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐧𝐢 𝐧𝐞 𝐫𝐚𝐳𝐦𝐢š𝐥𝐣𝐚𝐣𝐮ć𝐢 𝐤𝐨𝐥𝐢𝐤𝐨 ć𝐞 𝐭𝐨 𝐩𝐫𝐨𝐝𝐮𝐥𝐣𝐢𝐭𝐢 𝐧𝐣𝐞𝐧 𝐫𝐚𝐝𝐧𝐢 𝐝𝐚𝐧, 𝐤𝐚𝐤𝐨 𝐛𝐢 𝐬𝐞 𝐩𝐨𝐭𝐩𝐮𝐧𝐞 𝐤𝐨𝐧𝐜𝐞𝐧𝐭𝐫𝐚𝐜𝐢𝐣𝐞 𝐩𝐨𝐬𝐯𝐞𝐭𝐢𝐥𝐚 𝐬𝐯𝐚𝐤𝐨𝐦𝐞 𝐭𝐤𝐨 𝐢𝐦𝐚 𝐩𝐨𝐭𝐫𝐞𝐛𝐮 𝐧𝐚𝐯𝐫𝐚𝐭𝐢𝐭𝐢 𝐮 𝐧𝐣𝐞𝐧𝐮 𝐬𝐨𝐛𝐮.

Drugi dio aktivnog dijela života posvetila je Nada dobrotvornom radu u Crvenom križu Ivanić-Grad, kao i stručnim pedagoškim radionicama iskazujući brižnost za potrebite.

Uvijek nasmijana, raspoložena i poticajna, Nada Gregorek, i dalje daruje svojim bližnjima prijateljstvo i toplu riječ kao ohrabrenje za sve životne izazove kao pravi, rođeni i vječiti optimist koji zna da prepreke i postoje kako bi testirale naše sposobnosti.

Emisiju možete pogledati sutra, 14. listopada na portalu Volim Ivanić.

Jadranko Bitenc

2021-10-13T13:30:08+02:0013. Listopad, 2021.|Kultura, Najave|