Najava radionice na temu zelenih energetskih zajednica građana u Ivanić-Gradu

Društvo za oblikovanje održivog razvoja (DOOR) organizira radionicu u sklopu projekta LOGYCO na temu zelenih energetskih zajednica građana.
Radionica će se održati u ponedjeljak, 18. rujna 2023., od 13:00 do 18:00 sati u prostorijama Specijalne Bolnice Naftalanu u Ivanić-Gradu. Stručnjaci DOOR-a će, u sklopu projekta LOGYCO, predstaviti koncept energetskih zajednica građana i pružiti savjete građanima o procesu osnivanja i pokretanja takvih zajednica.

Tijekom događaja će se održati i prezentacija o financijskim modelima vezanim uz energetske zajednice građana. Stručnjacima DOOR-a će se pridružiti i predstavnici Fakulteta strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu s prezentacijom na temu “Legislativni okvir i modeli financiranja za energetske zajednice građana – EUKI SunSharing projekt”.

Na kraju događaja će za zainteresirane građane i sve druge sudionike radionice biti organizirana zakuska na kojoj će u opuštenoj atmosferi stručnjacima moći postaviti dodatna pitanja o zelenim energetskim zajednicama građana.

Cilj projekta LOGYCO je podići znanje i kompetencije građana i // više na stranici RA IGRA

2023-08-29T08:00:39+02:0029. Kolovoz, 2023.|Novosti|