Najveći kino hitovi ponovno u ivanićgradskom kinu

Projekcijom filma “Joker”, ivanićgradsko kino je nakon punih 7 godina ponovo otvorilo svoja vrata ljubiteljima sedme umjetnosti.

Nakon punih 7 godina naše kino ponovo je u funkciji i na usluzi našim građanima. Krenuli smo s aktualnim filmskim hitovima po promotivnim cijenama ulaznica od 15 odnosno 20 kuna. Projekcije su petkom i subotom s time da u subotu imamo dvije projekcije i to u 17 odnosno 19.30 . Prvi termin rezerviran je za obiteljske i dječje filmove dok su termini od 19 sati rezervirani za najveće filmske hitove– rekao nam je ravnatelj POU Ivanić-Grad g.Dražen Malec.

Nakon pokretanja kazališta, evo dočekali smo i ponovno otvaranje našeg gradskog kina. U obnovu opreme uloženo je oko 400.000 kuna. Sredstva su uložena u nabavku novog digitalnog projektora, audio sustava i video platna. U budućnosti nas očekuje obnova odnosno promjena kino stolica nakon koje će Ivanić-Grad imati kino koje ni po čemu neće zaostajati za najmodernijim kinima u Hrvatskoj -rekao je zamjenik gradonačelnika Tomislav Cuvaj.

Raspored kino i kazališnih predstava možete pratiti na stranicama portala Volim Ivanić.

2019-10-28T10:54:15+00:0026. Listopad, 2019.|Novosti|
Stranica koristi web kolačiće Više informacija PRIHVAĆAM
Koristimo kolačiće! To znači da korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu tih datoteka i koristite sve funkcionalnosti podržane tom tehnologijom. Molimo vas da prihvatite uvjete korištenja.