Obrtnici i poduzetnici, prijavite se na Biznis akademiju u Ivanić Gradu

Biznis akademija – edukativna radionica za vlasnike obrta i malih biznisa održat će se u Maloj dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Ivanić-Grad, u srijedu, 28. veljače u do 16 do 20 sati.

Predavanje će voditi stručnjaci za digitalni marketing i prodaju: docent dr.sc. Vatroslav Škare s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu te Sanja Novak, mag.oec.

Kako digitalni marketing i prodaja mogu pomoći obrtima i malim biznisima, kakav je to digitalni marketing za obrte i male biznise, koje su mogućnosti prodaje putem interneta, samo su neke od tema na kojima će govoriti na radionici.

Radionica je namijenjena vlasnicima obrta i malih biznisa te je za njih besplatna. Prijave se primaju na www.biznisakademija.hr ili u Udruženju obrtnika Ivanić Grad.

Projekt se provodi u suradnji sa suradnji s Obrtničkom komorom Zagreb, uz pokroviteljstvo Tele2 te medijsku podršku 24sata.
Prva je to platforma čiji je cilj educirati obrtnike i poduzetnike o digitalizaciji poslovanja kako bi se stvorila i razvila nova, održiva ekonomska vrijednost u društvu.

2018-02-22T09:20:41+00:0022. Veljača, 2018.|Gospodarstvo, Novosti|
Stranica koristi web kolačiće Više informacija PRIHVAĆAM
Koristimo kolačiće! To znači da korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu tih datoteka i koristite sve funkcionalnosti podržane tom tehnologijom. Molimo vas da prihvatite uvjete korištenja.