Održan 9. zimski humanitarni malonogometni turnir Žeravinec

Ovoga vikenda održan je 9. po redu Zimski humanitarni malonogometni turnir Žeravinec. U izjednačenom finalu, titulu najbolje ekipe ovogodišnjeg turnira odnijela je momčad Željezarija Milčić iz Čazme koja je nakon raspucavanja sedmeraca bila bolja od Blažević i Matan prometa iz Zagreba rezultatom 3:2.

U utakmici za 3. mjesto, odluka je pala također nakon raspucavanja, u kojem je ekipa sastavljena od igrača iz okolice Ivanić- Grada Optika Optilux bila bolja od Camore Caffe bara Uno. I ove godine nastupio je maksimalni broj od 30 ekipa koje su u dva dana turnira odigrale ukupno 46 utakmica, a završnicu su ponovo popratile ispunjene tribine Sportske dvorane Žeravinec. Sva prikupljena sredstva, uključujući i 500 kuna koje su od svoje nagrade izdvojili pobjednici turnira, donirana su udrugama Beata i Mali princ za nabavu informatičke opreme. Nagradu i prijelazni pehar najboljoj ekipi dodijelio je zamjenik gradonačelnika Ivanić- Grada i organizator turnira, Tomislav Cuvaj

Izvor: Obiteljski radio Ivanić
Foto: Zoran Ožetski

2020-01-13T19:18:21+00:0013. Siječanj, 2020.|Sport|
Stranica koristi web kolačiće Više informacija PRIHVAĆAM
Koristimo kolačiće! To znači da korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu tih datoteka i koristite sve funkcionalnosti podržane tom tehnologijom. Molimo vas da prihvatite uvjete korištenja.