Održana je Redovna godišnja skupština Udruženja obrtnika Ivanić-Grad.

Skupština je prihvatila Godišnje izvješće o radu za 2021.godinu, Izvješće Nadzornog odbora za 2021. godinu , te Godišnji financijski izvještaj Udruženja za 2021.godinu. Pošto je 2022. godina izborna godina u komorskom sustavu, izglasana je Odluka o kriterijima za provođenje izbora za tijela Udruženja obrtnika Ivanić-Grad za mandatno razdoblje 2022. -2026. Članovi Skupštine također su odlučili da će se 09.06. 2022. godine održati Konstituirajuća skupština Udruženja obrtnika Ivanić-Grad.

Nakon radnog dijela, gost na događaju, predsjednik Općinskog vijeća Općine Križ gospodin Zlatko Hrastić i predsjednica Udruženja obrtnika Ivanić-Grad Marina Hrastić Prišlin uručili su jubilarna priznanja obrtnicima grada Ivanić-Grada, općina Križ i Kloštar Ivanić.
Ovogodišnji dobitnici priznanja su:
-priznanje za 10 godina rada: Stjepan Stanić, Danijela Tučkorić, Ivan Lovrić, Marko Renić, Dean Pletikosa, Jelena Perković, Boris Pavišić
-srebrna diploma za 20 godina rada: Ivana Mužek Božić, Ivan Bekavac, Nina Delić, Sanja Paulić, Marin Suša
-zlatna plaketa s pisanim priznanjem za 30 i više godina rada: Ivan Vrtarić, Anto Kasalo, Sporiš Ivica
-kristalna plaketa s pisanim priznanjem za dugotrajni rad i doprinos obrtništvu i očuvanje tradicije: Milka Barilić, Jasna Acinger Prebeg

Gradonačelnik Grada Ivanić-Grada Javor Bojan Leš ispričao se zbog ranije dogovorenih obveza, te poslao pozdrave obrtnicima našeg grada:
“Pozdravljam Vas sa željom za daljnji uspješni rad vašeg Udruženja, te nadom obrtnicima da će trenutna situacija u globalnom gospodarstvu uskoro biti na svjetlijem tragu. U međuvremenu, kako je bilo za vrijeme pandemije, tako i trenutne krize na području Europe i šire, Grad Ivanić-Grad pozorno prati razvoj situacije, te će uvijek biti na raspolaganju za pomoć obrtnicima.”

Na kraju događaja Predsjednica Udruženja Marina Hrastić Prišlin zahvalila je svim aktivnim obrtnicima u tijelima Udruženja na zalaganju i suradnji, te ih pozvala da se odazovu na sjednice cehova da bi se izbori za nova tijela održali regularno i u propisanom periodu.

Ovim putem pozivamo i nove obrtnike našeg grada i općina Križ i Kloštar Ivanić, da se odazovu pozivima te sudjeluju u izgradnji zdrave i napredne obrtničke zajednice našeg područja.

Udruženje obrtnika Ivanić-Grad

2022-05-06T14:29:27+02:006. Svibanj, 2022.|Novosti|