Završetak sportske dvorane u Graberju Ivanićkom do početka nove školske godine

Gradonačelnik Ivanić-Grada, Javor Bojan Leš, sa suradnicima i predstavnicima izvođača radova, posjetio je danas gradilište nove sportske dvorane u Graberju Ivanićkom, naglašavajući njezinu važnost za zajednicu. “Posjet gradilištu nije samo prilika da se vidi napredak radova, već i da se razgovara o budućim planovima za vanjski prostor i sportska igrališta koja će pratiti dvoranu,” istaknuo je gradonačelnik Leš.

Tijekom razgovora s ravnateljem škole i profesorima, gradonačelnik Leš iznio je viziju razvoja vanjskog prostora. “Planiramo izgradnju nogometnog igrališta koje će zadovoljiti sve uvjete potrebne za treniranje mladih selekcija i nogometnog kluba,” rekao je, dodavši kako je projekt započeo kao inicijativa lokalnog nogometnog kluba, koja je prerasla u širu podršku zajednice.

Dalje je gradonačelnik naglasio da su u tijeku pripreme za izmjenu građevinske dozvole radi adekvatnog uređenja prostora, uključujući kombinirano nogometno i košarkaško igralište. “Ovisno o procesu izmjene projekta, radovi bi trebali započeti u skorom roku, s mogućnošću da se završe tijekom iduće godine,” dodao je Leš.

Ravnatelj Osnovne škole Josipa Badalića, Damir Adamović, podijelio je svoj optimizam vezan uz napredak radova: “Čini se da se napokon nešto konkretno radi, i moram priznati da sam zadovoljan vidljivim napretkom.

Nova sportska dvorana u Graberju Ivanićkom: Gradonačelnik Leš najavljuje otvaranje do nove školske godine

Gradonačelnik Leš potvrdio je da će nova sportska dvorana, unatoč potrebnim dodatnim radovima na vanjskim prostorima, biti spremna za upotrebu do početka nove školske godine. “Ovo jamstvo dolazi nakon što su izvođači radova potvrdili da su na dobrom putu da završe radove unutar predviđenog roka,” naglasio je.

Zaključno, izgradnja nove sportske dvorane u Graberju Ivanićkom istaknuta je kao ključni projekt za grad. “Pružamo učenicima, sportskim i ostalim udrugama kvalitetan prostor za sport i rekreaciju, dodatno obogaćujući sportsku infrastrukturu i zajednicu kao cjelinu,” rezimirao je gradonačelnik Leš.

2024-02-09T16:31:54+01:009. Veljača, 2024.|Novosti|