Poziv za sudjelovanje u jesenskoj akciji ukrašavanja bučama u Ivanić-Gradu!

Gradske ulice Ivanić-Grada uskoro će postati šarene i svečane! Pozivaju se svi građani, vlasnici restorana, kafića, škola, vrtića, te poslovnih prostora da svoje prostore ukrase bučama i jesenskim motivima, a najkreativniji će biti nagrađeni.

Ova tradicionalna akcija, koja se organizira već nekoliko godina zaredom, ima za cilj potaknuti lokalnu zajednicu na zajednički duh i kreativnost. Najljepše i najoriginalnije ukrašeni prozori, izlogi i štandovi bit će nagrađeni.

Zainteresirani se mogu prijaviti od 23. rujna do 7. listopada slanjem e-maila na [email protected] s točnim nazivom i adresom poslovnog objekta ili ustanove, kao i kontakt informacijama osobe zadužene za sudjelovanje. Molimo sudionike da uz prijavu prilože 3 – 5 fotografija ukrašenog prostora.

Tijekom 19. Bučijade, koja će se održati 7. listopada 2023., posebna ocjenjivačka komisija procijenit će sve štandove izlagača kako bi odabrala onaj koji je najbolje dekoriran bučama.

Svečana dodjela priznanja i nagrada najboljim sudionicima održat će se 8. listopada u 12:00 sati na glavnoj pozornici Bučijade. Fotografije nagrađenih štandova i prostora bit će objavljene na web stranici i društvenim mrežama Turističke zajednice Grada Ivanić-Grada.

Ne propustite priliku da pokažete svoju kreativnost i pridružite se ovoj jesenskoj čaroliji!

2023-09-27T07:50:47+02:0027. Rujan, 2023.|Novosti|