Predavanje “Ovisnost o videoigrama” dr. Ante Bagarića, pshijatra

U suradnji s POU Samobor,u srijedu, 13. studenoga 2019. u 18 sati, u maloj dvorani POU-a Ivanić-Grad održat će se predavanje “OVISNOST O VIDEOIGRAMA” dr. Ante Bagarića, pshijatra. 

Predavanje je namijenjeno prvenstveno roditeljima koji se svakodnevno suočavaju sa sve većom izloženošću djece i mladih tom novom ovisničkom obliku.
Predavač je doc.dr.sc. Ante Bagarić, dr.med. spec.psihijatar, pročelnik Zavoda za liječenje bolesti ovisnosti Klinike za psihijatriju Vrapče koji kroz godinu dana obradi 4000 prijema pacijenata s problemima ovisnosti. Predavač je na Zagrebačkom sveučilištu, a također redovito održava edukativne seminare i predavanja poput ovog koje nas očekuje u Ivanić-Gradu.

Broj ovisnika o videoigrama je poražavajući te je stoga Svjetska zdravstvena organizacija proglasila ovisnost o videoigrama mentalnom bolešću. Iako nema službenih podataka, procjenjuje se da u ovom trenutku u Hrvatskoj ima barem sto tisuća ovisnika o internetu.

2019-11-11T20:47:43+00:0011. Studeni, 2019.|Najave|
Stranica koristi web kolačiće Više informacija PRIHVAĆAM
Koristimo kolačiće! To znači da korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu tih datoteka i koristite sve funkcionalnosti podržane tom tehnologijom. Molimo vas da prihvatite uvjete korištenja.