Prezentacija novih mjera za zapošljavanje i obrazovanje u 2024. godini

Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područna služba Zagreb, organizira informativnu prezentaciju o novim mogućnostima zapošljavanja koje su dio aktivne politike zapošljavanja u tekućoj godini, s posebnim fokusom na korištenje sustava vaučera za obrazovanje. Ovo važno događanje zakazano je za 8. veljače 2024. godine, s početkom u 11 sati, u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Ivanić-Grad na adresi Moslavačka ulica 11.

Prezentacija ima za cilj upoznati sudionike s aktualnim mjerama koje podržavaju zapošljavanje i profesionalni razvoj, te kako se kroz nove sustave vaučera može pristupiti daljnjem obrazovanju i usavršavanju. Nakon izlaganja, predviđeno je vrijeme za postavljanje pitanja predstavnicima Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, pružajući priliku za raspravu i dodatne informacije. Sastanak je zamišljen kao interaktivan i očekuje se da će trajati otprilike jedan sat.

Hrvatski zavod za zapošljavanje poziva sve zainteresirane strane da se odazovu i sudjeluju u ovom informativnom događanju, kako bi se zajednički istražile i razmotrile dostupne opcije za unapređenje karijere i zapošljavanja u našoj zajednici.

2024-02-05T09:43:44+01:005. Veljača, 2024.|Novosti|