Promocija nove knjige Josipe Pavičić: “Ja, pa ja i opet ja!: vodič za preživljavanje narcisa

U ponedjeljak 16. listopada 2023. u 19:00 sati spisateljica, poučavateljica tehnika za samorazvoj i televizijska voditeljica Josipa Pavičić, predstaviti će nam novu knjigu “Ja, pa ja i opet ja”.
Josipa Pavičić u ovoj knjizi pomno proučava narcisoidnu osobnost, taj neizlječiv i često za okolinu razoran poremećaj s kojim se danas sve češće susrećemo u svim životnim područjima: od obiteljskog i prijateljskog okruženja preko poslovnog i javnog pa sve do romantičnih odnosa. Knjigu je ilustrirala istinitim pričama s kojima se mnogi od nas mogu poistovjetiti i možda u njima prepoznati slična osobna iskustva, a uz pomoć tehnika i alata koje nam Josipa nudi možemo naučiti kako prepoznati „narcisa“, ali i što bezbolnije i brže iscijeliti se ako nam se ipak dogodi ljubav ili bliski susret s njim. Napisana jednostavno i pitko, ali istodobno stručno, ova će nas knjiga ohrabriti i pomoći nam da povratimo poljuljano samopouzdanje i nastavimo živjeti onako kako zavrjeđujemo: sretno, zadovoljno, punim plućima, s vjerom u život i ljude.

Josipa Pavičić (1978.) spisateljica je i voditeljica predavanja i radionica samopomoći i osobnog rasta i razvoja. Poučava autogeni trening i potiče druge ljude da krenu u potragu za pozitivnim promjenama. Dva desetljeća karijere provela je u tiskanim i TV medijima. Autorica je bestselera “Šest milimetara: ispovijest o boli i pobjedi” (2017.), a po njezinoj je knjizi uprizorena istoimena monodrama u kojoj glavnu ulogu igra Daria Lorenci Flatz, prvakinja drame HNK-a. Josipa je ambasadorica udruge Europa Donna Hrvatska, a s knjigom “Šest milimetara” obišla je više od 170 gradova i mjesta diljem Hrvatske i BiH radi podizanja svijesti o karcinomu dojke, koji je i sama pobijedila.

2023-10-11T07:31:52+02:0011. Listopad, 2023.|Kultura, Najave|