SMEPASS II – „Pružanje savjetodavnih usluga malom i srednjem poduzetništvu“

U sklopu EU projekta SMEPASS II – „Pružanje savjetodavnih usluga malom i srednjem poduzetništvu (MSP), II.faza“, otvoren je treći i posljednji poziv za iskaz interesa malih i srednjih poduzetnika za dobivanje besplatnih savjetodavnih usluga s područja osiguranja kvalitete, razvoja proizvoda i marketinga.

Opći cilj projekta je povećati konkurentnost malih i srednjih poduzetnika u Hrvatskoj pružanjem visokokvalitetnih savjetodavnih usluga.

SMEPASS II, projekt koji sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj započeo je 1. srpnja 2013. a trajat će do 30. lipnja 2015.

Projekt se sastoji od tri komponente: podizanje svijesti, pružanje savjetodavnih usluga iz područja marketinga/razvoja proizvoda i osiguranja kvalitete te pružanje savjetodavnih usluga pri pripremi prijava i projektne dokumentacije za sufinanciranje iz Strukturnih fondova Europske unije.

Pozivaju se svi zainteresirani poduzetnici koji žele ojačati konkurentnost radi očuvanja pozicije na domaćem ili osvajanja novih tržišta da se prijave do 17. listopada 2014. godine.

U obzir će biti uzete samo on-line prijave. Sve potrebne informacije, posebice kriteriji prihvatljivosti, dostupne su na internetskim stranicama http://www.smepass2.eu/.

Ako još niste, sada možete lajkati portal Volim Ivanić

2014-12-09T18:42:36+01:0015. Listopad, 2014.|Gospodarstvo, Vijesti iz županije|