STEAM ljeto 2024. u Gradskoj Knjižnici Ivanić-Grad

I ove godine Gradska Knjižnica Ivanić-Grad organizira tri zanimljive radionice koje će vam pomoći da steknete nove vještine i znanja iz područja financijske pismenosti, internetske sigurnosti i programiranja LEGO robota. Svaka radionica je osmišljena tako da bude zabavna, interaktivna i edukativna. Radionice su besplatne i namijenjene djeci od 7 – 14 godina. Dobrodošli su i roditelji, posebno na radionicu Internet sigurnost. Prva radionica održana je 3.7.2024., a iduća će se održati 17.7.2024., prijave su u tijeku.

Financijska pismenost
Naučite kako upravljati novcem, donositi pametne financijske odluke i planirati budućnost. Na ovoj radionici istražit će se osnovni koncepti poput planiranja, štednje i osiguranja.

Internet sigurnost
Internet sigurnost je ključna vještina u današnjem digitalnom dobu. Ova radionica će sudionicima pružiti osnovna znanja o zaštiti osobnih podataka, prepoznavanju online prijetnji i sigurnom ponašanju na internetu.

Programiranje LEGO robota
Ovdje će sudionici naučiti osnovne principe programiranja dok grade i programiraju svoje LEGO robote. Radionica je idealna za sve koji žele razviti svoje logičke i tehničke vještine, a pritom se i dobro zabaviti.

Više informacija o radionicama i obrazac za prijavu nalaze se na linku

Cilj STEAM obrazovanja je razvijati kreativnost, kritičko razmišljanje i vještine rješavanja problema kod djece, a također im pružiti čvrsto temeljno znanje u STEM područjima.
Prijavite se, osigurajte svoje mjesto i provedite ljeto u učenju i istraživanju novih tehnologija u Gradskoj knjižnici Ivanić-Grad.

2024-07-05T14:15:55+02:005. Srpanj, 2024.|Novosti|