Strateški pristup razvoju infrastrukture i poboljšanju životnih uvjeta građana

Gradonačelnik Ivanić-Grada, Javor Bojan Leš, u pratnji zamjenika Tomislava Cuvaja i svog tima, provodi terenski kolegij kako bi direktno sagledao potrebe i prioritete u ruralnim dijelovima grada, uključujući posavska mjesta Dubrovčak Lijevi, Posavski Bregi, Prečno, Prerovec te naselja Šumećane, Deanovee Caginec i Graberje. Cilj ovog pristupa je osigurati da planirani projekti odgovaraju stvarnim potrebama i očekivanjima građana.

“Završetkom terenskih posjeta, u narednih 15 dana, prikupit ćemo informacije koje su ključne za uspješno prilagođavanje proračuna”, rekao je gradonačelnik Leš. “Ovaj rebalans će biti usklađen s financijskim kapacitetima grada i omogućit će nam da efikasno realiziramo projekte koji su najvažniji za našu zajednicu.”

Proces uključuje ne samo planiranje i realizaciju radova, već i promišljeno upravljanje sredstvima grada. Gradonačelnik Leš i njegov tim pokazuju predanost razumijevanju specifičnih potreba svakog naselja, čime se osigurava da će proračunska sredstva biti utrošena tamo gdje će najviše koristiti.

Ovaj pristup ne samo da omogućava efikasniju realizaciju projekata, već i potiče transparentnost i suradnju s građanima. Gradonačelnik Leš vodi Ivanić-Grad prema budućnosti koja je utemeljena na održivom razvoju, otvorenosti i inkluziji, postavljajući solidne temelje za rast i prosperitet grada, te stvarajući okruženje koje će biti privlačno i funkcionalno za sve njegove stanovnike.

2024-01-27T09:21:44+01:0027. Siječanj, 2024.|Novosti|