Svečani rastanak generacija ŽRK Ivanić

Mlađe igračice ŽRK Ivanić iz kluba su danas simboličnom utakmicom ispratile svoje starije suigračice , koje su se u posljednjih nekoliko godina prestale baviti aktivnim rukometom. ŽRK Ivanić zahvaljuje igračicama ŽRK Dugo Selo, koje su s našom pomlađenom ekipom odigrale uvodnu utakmicu u poslijepodne prepuno emocija, smijeha, suza ali i dobre rukometne igre. Po posljednji put dresove svog klupa obukle su i dvije trudnice, nekoliko mladih mama, poslovnih mladih žena i divnih osoba na koje se ŽRK Ivanić izuzetno ponosi.

Stasale su i rasle u našim redovima i zato rastanak nije ugodan, ali koji klub ne bi bio ponosan kada popušta svoje spone i otiskuje svoju djecu sretan život.

Mlada ekipa ŽRK Ivanić

Mlada ekipa ŽRK Ivanić

Treneri ekipe na odlasku bili su zapamćeni ivanićki treneri gospodin Milan Bobić i nekada trener, a danas gradolnačelnik gospodin Javor Bojan Leš, a sastav na odlasku predvodila je Marta Pezić s najdužim stažom u klubu, koja je prvo poluvrijeme odigrala s trenutno aktivnom ekipom, a drugom s ekipom na odlasku: Paula Benko, Karla Jukić, Eni Kurešić, Lea Jambrek, Željka Bobinac, Dora Krnjević, Maja Blagajac, Katja Škarica, Sanja Kukić Mataušić, Kristina Tadić, Kristina Gunjača, Lucija Žerjavić, Tea Delinić Dorotea Baotić, Petra Ajduk i Dubravka Bukovina.

Sretno i ŽRK je uvijek tu za vas!

Željka Bitenc

2019-05-13T08:44:34+02:0013. Svibanj, 2019.|Sport|