Svibanjski filmski program u kinu Ivanić

U svibnju vas očekuje bogat filmski program u našem kinu, s raznovrsnim žanrovima za sve ukuse i dobne skupine. Počinjemo s akcijskom komedijom “Kaskader” koja će se prikazivati u petak, 3. svibnja, u 20 sati, donoseći humor i napetost.

Ljubitelji animiranih filmova moći će uživati u “Priči o leptiru”, sinkroniziranoj avanturi koja je na rasporedu u subotu, 4. svibnja, u 18 sati. Za ljubitelje science fictiona, “Planet majmuna” će ponuditi dozu akcije u petak, 10. svibnja, u 20 sati.

Animirana avantura nastavlja se s “Nerazdvojni”, još jednim filmom u sinkroniziranoj verziji, koji će biti prikazan u subotu, 11. svibnja, u 18 sati. Drama se miješa s romantikom i sportskim duhom u filmu “Izazivači”, kojeg ćete moći pogledati u petak, 17. svibnja, u 20 sati, donoseći snažne emocionalne trenutke.

Subotnje večeri obilježava obiteljski film “Imaginarni prijatelji”, 18. svibnja u 18 sati, savršen za mlade i one koji se tako osjećaju.Prema kraju mjeseca, ne propustite “Građanski rat: Svakom carstvu dođe kraj”, dramu punu akcije, koja će se prikazivati 24. svibnja u 20 sati.

Animirani ljubimac, “Garfield”, vraća se na veliko platno 25. svibnja u 18 sati, u sinkroniziranoj verziji.Za kraj, triler “Odlazak plaćenog ubojice” će zatvoriti mjesec, pružajući napetost i misteriju u petak, 31. svibnja, u 20 sati.

Pridružite nam se u kinu ovog svibnja i uživajte u selekciji filmova koji će zadovoljiti sve filmoljupce.

2024-04-21T12:56:56+02:0021. Travanj, 2024.|Najave|