Policijsko izvješće

Na postajnom području Policijske postaje Ivanić Grad, koja teritorijalno pokriva područje grada Ivanić Grada, te općina Križ i Kloštar Ivanić u proteklom tjednu evidentirano je 9 kaznenih djela koja se progone po službenoj dužnosti, od kojih su 3 kaznena djela teških krađa, 2 kaznena djela krađa, 1 kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom, 1 kazneno djelo razbojničke krađe, 1 kazneno djelo prijetnje i 1 kazneno djelo prijevare.

Protiv počinitelja 1 kaznenog djela teške krađe i 1 kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, 1 kaznenog djela prijetnje, 1 kaznenog djela prijevare kao i 1 kaznenog djela krađe iz prethodnog izvještajnog razdoblja podnesene su kaznene prijave nadležnim državnim odvjetništvima.

U proteklom tjednu na postajnom području PP Ivanić Grad evidentirane su 4 prometne nesreće od kojih su 3 sa posljedicom materijalne štete, a 1 s posljedicom materijalne štete i tjelesnog ozljeđivanja. U proteklom tjednu evidentirano je kazneno djelo krađe počinjeno od strane nepoznatih ženskih osoba koje građanima u njihovim domovima nude usluge masaže ili prodaje stvari, te stoga molimo građane da ukoliko ih posjete takve osobe da isto odmah dojave policijskim službenicima na tel. 01/2881-111 ili 192.

Načelnik: Jure Matijević

2014-01-22T09:03:39+01:0020. Siječanj, 2014.|Novosti|