U dvorištu kuće u Ivanić-Gradu pronađeno 30 stabljika indijske konoplje

Kako doznajemo iz Policijske uprave zagrebačke, policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 63-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.

Naime, sumnja se da je 63-godišnjak tijekom ožujka 2019. godine na području Ivanić Grada, u dvorištu obiteljske kuće, u posude posadio sjeme indijske konoplje. Iz posađenog sjemena izraslo je 30 stabljika indijske konoplje razne visine od 80 do 130 centimetara.

Jučer, 24. srpnja, policijski službenici temeljem naloga za pretragu doma i drugih prostorija, došli su na adresu prebivališta gdje je on dragovoljno izručio 30 stabljika indijske konoplje, 16,5 grama suhe zelene biljne materije za koju je preliminarnim ispitivanjem utvrđeno da se radi o drogi tipa “marihuana”, 4,7 grama sjemenki nalik na sjemenke indijske konoplje, te četiri posude od umjetnog gnojiva. Daljnjom pretragom nisu pronađeni drugi predmeti kaznenog djela.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja kaznena prijava je podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.

Izvor:PUZ

2019-07-25T18:48:08+00:0025. Srpanj, 2019.|Novosti|
Stranica koristi web kolačiće Više informacija PRIHVAĆAM
Koristimo kolačiće! To znači da korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu tih datoteka i koristite sve funkcionalnosti podržane tom tehnologijom. Molimo vas da prihvatite uvjete korištenja.