U Ivanić-Gradu od 16. do 17. svibnja izložba inovacija uz bogat program radionica za sve uzraste

Sredinom svibnja Ivanić-Grad ponovno postaje centar inovativnosti jer 16. svibnja u ivanićgradskom Hotelu Sport otvara se Izložba inovacija I 3 G u organizaciji Elektroničkog i računalnog kluba. Deveto izdanje okupit će stotinjak izlagača – najviše mladih inovatora, učenika osnovnih i srednjih škola te studenata iz svih krajeva Hrvatske.

Svi oni predstavljaju se sa svojim najboljim inovativnim i kreativnim radovima – među njima su i automatska hranilica za pse, multimedijski robot, pametni šah, pametno školsko zvono, autonomna kosilica i još niz zanimljivih projekata. Organizatori su i ove godine za sve uzraste priredili bogat popratni program s radionicama i predavanjima iz različitih područja, od robotike do klimatologije i ekologije.

Izložba se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja, Grada Ivanić-Grada i Turističke zajednice grada Ivanić-Grada, Zagrebačke županije te u suradnji sa Zajednicom tehničke kulture Zagrebačke županije i Hrvatskom zajednicom inovatora.

Svečano otvorenje izložbe održat će se u četvrtak 16. svibnja u 11 sati, a posjetiti ju možete do petka 17. svibnja u vremenu od 10 do 19 sati.

2024-05-07T07:40:13+02:007. Svibanj, 2024.|Najave, Novosti|