U Ivanić-Gradu održan jubilarni 20. “Oldtimer Rally”

Jučer je u našem gradu po 20. put održan “Oldtimer Rally” na kojem je s 85 starodobnih vozila nastupilo 134 sudionika iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Italije. Riječ je o smotri starodobnih vozila koju već 20. godina organizira Oldtimer klub Ivanić-Grad. Osim revijalnog manifestacija je i natjecateljskog karaktera te se kao takva boduje za Prvenstvo Hrvatske.

Okupljanje sudionika počelo je u jutarnjim satima a prekrasne limene ljepotane građani su mogli razgledati sve do 11 sati kada je povorka sudionika krenula prema Čazmi. Staza kojom su se kretali sudionici dugačka je 74 km te je preko Ivanić-Grada, Čazme, Velike Ludine i Križa prošla kroz čak tri županije. Old Timer klub Ivanić-Grad osvojio je 1. mjesto u kategoriji motocikala te 2. mjesto kod automobila.

“Jedan od kriterija za sudjelovanje na ovoj smotri je da vozilo mora biti proizvedeno prije 1989 godine dok vlasnici mogu biti i stariji “- našalio se predsjednik Kluba Zdravko Jambrešić.

Moram napomenuti da se OTK Ivanić ove godine po prvi puta natjecao i u kategoriji automobila te je od 9 prijavljenih klubova osvojio 2. mjesto. Do sada se naš Klub natjecao isključivo u kategoriji motocikala ” dodao je Jambrešić.

Foto: Portal Volim Ivanić
Tekst: Zoran Ožetski

2019-08-26T14:54:29+00:0026. Kolovoz, 2019.|Novosti|
Stranica koristi web kolačiće Više informacija PRIHVAĆAM
Koristimo kolačiće! To znači da korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu tih datoteka i koristite sve funkcionalnosti podržane tom tehnologijom. Molimo vas da prihvatite uvjete korištenja.