U Ivanić-Gradu osnovano Društvo ‘Naša djeca’

Jučer je u Maloj dvorani POU Ivanić-Grad održana osnivačka skupština Društva „Naša djeca” Ivanić Grad. Inicijativu su pokrenule Ane Gašparović, Kristina Anić Kuhar i Tanja Cvijanović .

Društvo „Naša djeca” Ivanić Grad usmjereno je na poticanje i provedbu aktivnosti djece u slobodnom vremenu, promicanje kreativnosti, humanosti i volonterstva među djecom. Također, Društvo se fokusira na pokretanje i koordinaciju akcija koje promiču i provode dječja prava te aktivno sudjelovanje djece u lokalnoj zajednici. Podrška roditeljima u odgoju i razvoju djece jedan je od ključnih ciljeva, kao i profesionalno umrežavanje i razmjena znanja s drugim srodnim udrugama, znanstvenom zajednicom te javnim i privatnim sektorom.

Društvo pruža strukturirane sadržaje i aktivnosti za djecu, mlade i roditelje iz različitih društveno-humanističkih područja te radi na razvoju i provedbi kvalitetnih projekata na lokalnoj, regionalnoj, nacionalnoj i EU razini. Razvoj mladih profesionalaca kroz rad u udruzi i profesionalno umrežavanje s drugim DND-ima i srodnim udrugama ključni su za razvoj Društva.

Podršku u radu iskreno su iskazali zamjenik gradonačelnika, Tomislav Cuvaj i pročelnica za društvene djelatnosti, pravne poslove i lokalnu samoupravu Marina Šiprak.

O.Z.

2024-02-28T08:43:07+01:0028. Veljača, 2024.|Novosti|