Uspješno održana stručna radionica: 5 metoda za efikasnu poslovnu komunikaciju

Radionica pod nazivom „5 Metoda za Efikasnu Poslovnu Komunikaciju“ uspješno je održana u dvorani Poduzetničkog inkubatora u Ivanić-Gradu, privukavši lokalne poduzetnik željne unapređenja svojih komunikacijskih vještina.

Prije početka sve prisutne pozdravili su Sanja Mahovlić Vučinić, direktorica Razvojne agencije Ivanić Grad te zamjenik gradonačelnika Tomislav Cuvaj i Dražen Hlad pročelnik UO za komunalno gospodarstvo, urbanizam i poljoprivredu.

Marina Hrastić Prišlin predstavila ključne alate za bolju komunikaciju u poslovnom okruženju

Predavačica Marina Hrastić Prišlin, motivacijska poslovna trenerica, podijelila je s polaznicima praktične metode i alate za efikasniju komunikaciju u poslovnom okruženju. Radionica je bila fokusirana na rješavanje uobičajenih izazova u poslovnoj komunikaciji, kao što su teškoće u suradnji s klijentima, suradnicima i poslovnim partnerima.

Sudionici su imali priliku naučiti kako detektirati probleme u komunikaciji i poboljšati odnose unutar poslovne organizacije. Predavačica je naglasila važnost izgradnje snažnog povjerenja s klijentima i ugodne komunikacije sa suradnicima, uz primjenu jednostavnih, ali efektivnih strategija.

Poseban naglasak stavljen je na važnost dobro upravljanja vremenom, zadacima, i poslovnim razvojem. Polaznici su, kroz interaktivne sesije, upoznati s kreativnim strategijama i komunikacijskim principima, te kako postaviti jasne ciljeve i ostvariti željene ishode.

Kao bonus, svaki sudionik radionice dobio je materijale sa sažetim metodama, omogućavajući im da naučene tehnike odmah primjene u svom poslovanju. Reakcije sudionika bile su izuzetno pozitivne, a mnogi su izrazili zadovoljstvo pruženim znanjima i praktičnim savjetima.

Marina Hrastić Prišlin, istaknula je kako je radionica dizajnirana kako bi sudionici dobili maksimum koristi, ujedno ističući važnost kontinuiranog usavršavanja u poslovnoj komunikaciji.

2023-11-17T15:48:04+01:0017. Studeni, 2023.|Novosti|