Velik uspjeh županijskih DVD-ova na državnoj smotri

Ekipe Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije postigle su sjajne rezultate na 8. Državnom natjecanju vatrogasaca Republike Hrvatske koje se prošlog vikenda održavalo na varaždinskom stadionu Sloboda.

U jakoj konkurenciji od ukupno 203 natjecateljska odjeljenja i 2030 natjecatelja, postrojbe s područja Zagrebačke županije ostvarile su najuvjerljivije pobjede u muškoj A kategoriji. Tako je DVD Razljev osvojio 1. mjesto, DVD Andrilovec 2. mjesto, a 4. mjesto pripalo je DVD-u Deanovec. U ženskoj kategoriji A DVD-u Ribnica pripalo je 1. mjesto.

Zahvaljujući ovim izuzetnim rezultatima, koji svjedoče o spremnosti i kvaliteti županijskih vatrogasnih postrojbi, pobjedničke ekipe osigurale su nastup na Međunarodnom vatrogasnom natjecanju koje će se održati 2022. godine u slovenskom Celju.

Inače, 8. Državno natjecanje vatrogasaca organizirala je Hrvatska vatrogasna zajednica, uz domaćinstvo Vatrogasne zajednice Varaždinske županije, a s područja Zagrebačke županije sudjelovalo je ukupno 15 ekipa. Uz pobjedničke vatrogasne ekipe, iz Zagrebačke županije su na natjecanju sudjelovala i sljedeća vatrogasna odjeljenja: DVD Paukovec i DVD Bobovec u muškoj A kategoriji, DVD Bregana, DVD Strmec Bukevski i DVD Ribnica u muškoj B kategoriji, DVD Buševec, DVD Haganj i DVD Strmec Bukevski u ženskoj A kategoriji te DVD Ribnica, DVD Novoselec i DVD Johovec, u ženskoj B kategoriji.

Iskrene čestitke našim pobjedničkim DVD-ima!

foto: Vatrogasna zajednica Zagrebačke županije

2021-09-30T09:54:45+02:0029. Rujan, 2021.|Vijesti iz županije|