Veljača u kino Ivaniću : Filmski naslovi za svačiji Ukus

Kino u Ivanić-Gradu sprema se za mjesec ljubavi s nevjerojatnom paletom filmskih doživljaja tijekom veljače. Bez obzira jeste li zaljubljeni u romansu, uzbuđeni za akciju ili spremni na avanturu s obitelji, kino u Ivanić-Gradu ima nešto za svakoga.

Petak, 2. veljače, u 19 sati, pogledajte “UBOGA STVORENJA”, neobičnu mješavinu komedije, drame, romantike i fantazije. Ova priča će vas nasmijati, ganuti i zavesti, pružajući vam nezaboravan filmski doživljaj.

Subota, 3. veljače, u 17 sati, vratite se u djetinjstvo s “LASSIE 2: NOVA PUSTOLOVINA”, obiteljskim filmom koji će vas osvojiti. Ova omiljena priča o odanosti i pustolovinama sigurno će vas dirnuti.

Petak, 9. veljače, u 19 sati, akcija i triler dolaze s “ARGYLLE”. Pripremite se za uzbudljivu vožnju prepunu akcije i neizvjesnosti koja će vas držati prikovane za svoja sjedala.

Subota, 10. veljače, u 17 sati, priuštite svojoj obitelji čaroban doživljaj s “VAU, VAU ZVIJEZDA 2”. Ovaj animirani film donosi veselu priču koja će oduševiti sve generacije.

Petak, 16. veljače, u 19 sati, ispunite srce ljubavlju uz “UDAR SREĆE”, ljubavnu priču koja će vas inspirirati i podsjetiti na snagu prave ljubavi.

Subota, 17. veljače, u 17 sati, pripremite se za magično iskustvo s “ŠKOLA ČAROBNIH ŽIVOTINJA 2”, animiranim filmom koji će vas odvesti u čarobni svijet fantastičnih stvorenja.

2024-01-14T11:50:14+01:0014. Siječanj, 2024.|Novosti|