Željko Brezovečki – Brzi, gost je nove emisije “Gradska skica”

Gradska udruga umirovljenika Ivanić-Grad slavi sedamdeset godina postojanja i nikada nije bila vitalnija niti brojnija negoli u godini proslave: na današnji dan broji 1986 članova.
Tim povodom u novoj emisiji Gradsk29. ožujka a. ožujka na portalu Volim Ivanić skica portala Volim Ivanić gostuje njezin višegodišnji predsjednik Željko Brezovečki Brzi.

Osim brojnosti članstva, Udruga se može pohvaliti dnevnim boravkom u središtu našega grada kamo svakodnevno zalaze umirovljenici i ne samo zbog kartanja, šaha, pikada nego ugodnog, praktično, obiteljskog druženja.

Odavno su poznati plesnjaci za umirovljenike /uz koje su obavezne tombole/, škole plesanja, informatike, crtanja na svili, a da ne spominjemo biranja misice i mistera a sve u stilu u zdravom tijelu, zdravi duh bez obzira na godine.

Turistička putovanja, i ne samo Lijepom našom, nacionalnim parkovima, nego i upoznavanjem gradova i krajolika kamo nikada sami ne bi krenuli a tu su i legendarna ljetovanja.
Važno je spomenuti kako su deseci umirovljenika zasnovali obitelji jer nikome nije lako biti sam pogotovo u starijim godinama, kako imaju benefite od kupovine raznih artikala po sniženim cijenama, o prodaji i kupnji vlastitih proizvoda, mjerenja tlaka, tu je i knjižnica, svakodnevne tiskovine…

Kada bi se sudilo o živahnosti udruga, Gradska udruga umirovljenika Ivanić-Grad, zasigurno bi zasvijetlila na samom vrhu jedne takve piramide.

Emisiju možete pogledati od sutra, 29. ožujka na portalu Volim Ivanić.

2024-03-28T08:33:42+01:0028. Ožujak, 2024.|Najave|