Željko Duh gost je nove emisije 100/lica

Gost nove emisije 100/lica portala Volim Ivanić je jedan od najtrofejnijih sportaša, legendarni natjecatelj i trener u streljaštvu i streličarstvu Željko Duh, koji je svojim sportskim rezultatima na europskim i svjetskim prvenstvima osvajao medalje proslavljajući tako i naš grad Ivanić-Grad, Zagrebačku županiju i domovinu.

Njegova sjajna sportska karijera traje 55 godina, vid ga odlično služi i stvara nove pobjednike kao trener i vrsni pedagog. /Svjetska juniorska prvakinja u gađanju field samostrelom postala je njegova učenica Iva Popović-Gecan/.

Dobri sportski duh Ivanića, Željko Duh, najvećim uspjehom u svojoj karijeri smatra osvajanje srebra na svjetskom prvenstvu u samostrelu 1996. na Tajvanu.

Svaka njegova medalja, pojedinačna ili momčadska, kazuje svoje priče o mirnoći, upornosti, talentu i radostima koje jedna ovako uspješna i duga sportska karijera i zaslužuje.
Nastupio je 23 puta za reprezentaciju Hrvatske.

Spreman je za nove sportske izazove kao trener pa poziva sve mlade, djevojčice i dječake, od jedanaest godina pa na dalje da se upišu u Streljački klub Ivanić-Grad od 19.09.22. ponedjeljkom, srijedom i petkom od 16 sati.

Emisiju možete pogledato od sutra, 15. rujna na portalu Volim Ivanić

2022-09-14T07:25:09+02:0014. Rujan, 2022.|Najave|