Zlatni i srebrni sjaj ivanićgradskih boraca na državnom prvenstvu

U Jastrebarskom je proteklog vikenda održano državno prvenstvo u disciplini Point Fighting za sve uzraste, na kojem su članovi Kickboxing kluba Ivanić-Grad ostvarili izuzetne rezultate. Mladi borci iz Ivanića okitili su se s dva zlatna i tri srebrna odličja, potvrđujući svoje visoko mjesto na hrvatskoj kickboxing sceni.

U konkurenciji starijih kadeta do 42 kg, Patrik Presečan nastavio je svoj niz nepobjedivosti u Hrvatskoj, osvojivši titulu državnog prvaka. Njegova suverenost na tatamiju bila je neupitna, čime je još jednom potvrdio svoj talent i predanost sportu.

U ženskoj konkurenciji, u kategoriji starijih kadetkinja do 50 kg, Tina Petrović i Bernarda Herceg su pokazale izuzetno umijeće i borbeni duh. Nakon što su se obje probile do finala u četvrtom kolu, Tina je u uzbudljivoj završnici osvojila naslov državne prvakinje, dok je Bernarda osvojila srebrno odličje, čime su zajedno podigle ugled svog kluba.

Mlađi kadeti također su se istaknuli. Arian Ravlić u kategoriji do 32 kg i Marko Vlahek u kategoriji do 37 kg, obojica su stigli do finala svojih kategorija, ali su u dramatičnim završnicama izgubili, osvojivši srebrne medalje. Njihove završne borbe bile su napete do samog kraja, dokazujući ne samo njihovu vještinu već i sportski duh.

Ovim rezultatima, članovi Kickboxing kluba Ivanić-Grad potvrdili su svoju izvrsnost i obogatili svoju kolekciju trofeja, dokazujući da su snaga i determinacija ključni za uspjeh u kickboxingu. Klub nastavlja s ponosom predstavljati svoj grad i sport, očekujući još mnogo uspjeha u budućnosti.

O.Z.

2024-03-06T07:35:00+01:006. Ožujak, 2024.|Sport|