Gupa Dusty Hats singlom “Ti si sama” najavljuje prvi studijski album

Dusty Hats izdaje svoj 5. singl a treći za Croatia Records. Bend iz okolice Ivanić Grada ozbiljno najavljuje svoj prvi album. 5 singlova je iza njih a najnoviji je „Ti si sama“ koji je bio objavljen 7.travnja ove godine u emisiji „Music pub Zlatka Turkalja“ na Drugom programu Hrvatskog radija, dok je novi spot premijerno prikazan te večeri na CMC televiziji.

Pjesmu „Ti si sama“ potpisuje Dario Duvnjak kao autor teksta i glazbe. Producent i aranžer je Dragomir Herendić. Za spot je ovog puta bila “zadužena” mlada autorica Jelena Bijekić koja za ovaj spot potpisuje režiju, kameru, montažu i glavnu žensku ulogu u spotu.

Pjesma “Ti si sama” je napisana početkom 2014. godine.

Dario Duvnjak kao autor glazbe i teksta komentirao je: “Veoma spontano smo odabrali baš tu pjesmu za peti singl. Imao sam 3,4 pjesme o kojima sam razmišljao te sam producentu (Dragomiru Herendiću) u studiju krenuo svirati akustične verzije. Zapeli smo odmah na prvoj i tako snimili „Ti si sama“. Singl je bio gotov kroz tjedan, dva. U međuvremenu sam dogovorio snimanje spota s Jelenom Bijekić, a ona je odradila sav posao od make up-a, montaže, snimanja čak i glume u spotu. Jeleni je ovo 2. spot koji je napravila u životu, a spot je snimljen u Božjakovini – rekao je Dario te ovim putem zahvalio svima koji su na bilo koji način sudjelovali u stvaranju pjesme i spota.”

Da podsjetimo grupa Dusty Hats je rock sastav iz okolice Ivanić Grada, nastao u srpnju 2013. godine. Za sebe govore da su bend pun ideja i želja za stvaranje novih autorskih djela. Mješavinom žestokog i modernog rocka stvaraju pjesme koje lako ulaze u uho i brzo postaju prihvatljive široj publici.

2016-04-08T19:21:16+02:008. Travanj, 2016.|Gradska glazbena scena|