Koncert Bruno Crnečki trio


Pučko otvoreno učilište Ivanić-Grad POZIVA VAS na KONCERT early-gypsy-latin jazz&swinga BRUNO CRNEČKI TRIO u srijedu, 20.11.2013. u 19 sati u Dom kulture Ivanić-Grad. Ulaz je slobodan

P r o g r a m:

1) Bossa Dorado (Dorado Schmitt)
2) Minor Swing (Dj.Reinhardt & S.Grappelly)
3) Valse a Bamboula (A.Debarre)
4) Autumn Leaves (J.Cosma)
5) Double jeu (Stochelo Rosenberg)
6) How Insensitive (Antônio Carlos Jobim)
7) Mack The Knife / K . Weill
8) Sunny (B. Hebb)
9) Tico – Tico (C.Wolcott & Z.de Abreu)
10) So What (M.Davis)
11) Valse a Rosenthal (The Rosenberg Trio)
12) In The Mood (J.Garland)
13) Sweet Georgia Brown (B.Bernie & K.Casey & M.Pinkard)
14) Rio Ancho (F.Sanchez Gomez & R.Sanchez Gomez)

Trio je gitaristički (dvije elektroakustične gitare i električna bas-gitara) i izvodi instrumentalni repertoar ranog jazza sa elementima gypsy swinga i latin jazza.

Tijekom svoga rada Trio ostvaruje zapažene nastupe (Dvorana Vatroslava Lisinskog, Muzej Mimara, Jazz festivali i klubovi ,TV, Radio, POU…) za koje dobiva odlične kritike stručnjaka i izvrstan prijem publike. Za sudjelovanje na Proljetnoj reviji Jazza 2002.g. Trio dobiva priznanje «Nove nade Jazza» koje dodjeljuje Hrvatsko društvo skladatelja.

Bruno Crnečki (solo gitara)

Studirao je klasičnu gitaru (instrumentalna pedagogija ) na Joseph Haydn konzervatoriju u Eisenstadtu u Austriji gdje je i diplomirao u klasi mag. Maxa Hrasea. U jazz glazbi također ostvaruje zapažena gitaristička djelovanja i nastupe za koje dobiva odlične kritike stručnjaka kao i brojne zahvale za sudjelovanja u programima. Snimio je i nekoliko CD-a. U pedagoškom radu djeluje kao voditelj nastave gitarističkog programa u Gitarisimu- modernom učilištu mladih gitarista.

Igor Horvat (ritam gitara)

Studirao je klasičnu gitaru (smjer instrumentalna pedagogija) na «Universität fűr Musik und darstellende Kunst» u Grazu gdje je i magistrirao u klasi mag.art. Ortrud Posedu. Uz klasičnu gitaru usavršava i sviranje jazz gitare u Austriji u klasi mag.art. Martina Wiederhofera. Bavi se višegodišnjim pedagoškim radom.

Hrvoje Kosovec (bas gitara)

Završio je osnovnu glazbenu školu Milke Trnine-Ivanić Grad, smjer klasična gitara, nakon čega se samostalno educira u sviranju bas-gitare te stječe glazbeno iskustvo svirajući u raznim sastavima, okušavajući se u različitim glazbenim stilovima (pop, rock, jazz). U jazz glazbi se usavršava pohađajući jazz seminare te ostvaruje zapažene nastupe.

2017-05-23T20:37:22+02:0018. Studeni, 2013.|Izdvojeno, Kultura, Novosti|