Mlađe kadetkinje “ŽRK Ivanić” viceprvakinje Hrvatske!

Četvrto finale za redom nismo uspjeli dobiti. Danas nas je zasluženo nadigrala Podravka i debelo nam se revanširala za sve dosadašnje poraze u važnim utakmicama. Nakon izjednačenih prvih pet-šest minuta kola nepovratno kreću nizbrdo, na promašaj na promašaj naših Podravka uzvraća golom za golom. Visok 6-0 obrambeni bedem nastojimo probiti preko krila, ali niti jedan od šuteva ne prolazi. Dva šuta s pozicije pivotmena protivnička golmanica brani. Šutevi izvana teško prolaze blok, a kad prođu preslabi su za odličnu golmanicu Podravke. S druge strane, Podravkašice nas buše sa svih pozicija. Malo po malo i poluvrijeme završava 11-2.

Drugo poluvrijeme nastavak prvog, svima je jasno da su naše cure umorne, iscrpljene dosadašnjim teškim utakmicama jer najteže minute igrala je uglavnom ista sedmorka. Završilo je ogromnih 15 razlike, ovog puta ipak previše, ali zasluženo.

Atmosfera na utakmici odlična, gromoglasno navijanje za obje ekipe, podrška našima i na – 15, samo što nam nije pomoglo. Na kraju zasluženo slavlje obje ekipe, presretne Podravkašice napokon prve, a naše sretne ipak svjesne uspjeha nakon svih problema koji su ih pratili.

Bravo još jednom za naše, čestitke novim prvakinjama!

Krešimir Krnjević

2015-05-15T10:07:12+02:0015. Svibanj, 2015.|Sport|