MRK “Ivanić” kod kuće ostvario uvjerljivu pobjedu

Jučer je MRK Ivanić na domaćem parketu slavio protiv ekipe Marina Kaštela rezultatom 21:15.Bila je to utakmica u kojoj je Ivanić od samoga početka preuzeo inicijativu te se već na poluvremenu odvojio na 5 golova razlike (13:8). I drugo poluvrijeme Ivanić je igrao u istom tempu te je u 48. minuti utakmice golom Ivana Zvonimira Kljaka podigao svoju prednost na 7 golova
razlike. Do kraja utakmice Marina Kaštela nije uspjela prirediti iznenađenje te je Ivanić utakmkicu mirno priveo kraju.

Ovo je bila utakmica u kojoj je teško izdvojiti jednu osobu koja je zaslužna za uvjerljivu pobjedu. Cijela ekipa odigrala je na vrhunskoj razini, pogotovo u obrambenim zadacima. Ipak, izdvojit ćemo raspoloženog Juricu Janeša koji je sa svojih 52% obrana (14/27) zaključao vrata svog gola i tako omogućio svojim igračima da mirno odigraju u napadu.

Spomenimo i to da je ovo vjerojatno bila posljednja utakmica trenera Igora Abramovića koji je klub ekspresno uveo iz 2. HRL u Premijer ligu te u toj ligi ostvario 5 od mogućih 10 bodova ne izgubivši pritom niti jednu utakmicu na domaćem parketu. Ovim putem mu se zahvaljujemo na svemu učinjenome za klub i navijače i želimo mu sreću.

Iduće kolo Ivanić s novim trenerom gostuje kod ekipe Karlovca u Karlovcu.

Lista strijelaca:
Ivanić: 5 ­ Veraja; 4 ­ Sertić; 3 ­ Bobić, Markić; 2 ­ Magdić, Čurić; 1 ­ Kolak, Kljak
Kaštela: 5 ­ Bijas; 4 ­ Jukić; 2 ­ Topić, Javorčić, 1 ­ Markota, Milas

/Ivor Štefanović/

Ako još niste, sada možete lajkati portal Volim Ivanić

2017-05-23T20:35:50+02:006. Listopad, 2014.|Sport|