Svečana promocija za Jakova Bunjevca

Karate klub Mladost Ivanić-Grad je sinoć organizirao svečanu promociju za Jakova Bunjevca, koji je osvojio brončanu medalju u teškoj kategoriji za juniore na Europskom prvenstvu održanom u Švicarskoj od 6. do 8. veljače.

Na medalji su Jakovu i njegovom treneru Ivici Barišcu čestitali brojni članovi svih uzrasta i njihovi roditelji predvođeni predsjednikom kluba Krešimirom Golubićem, a ispred Grada Ivanić-Grada izaslanik gradonačelnika predsjednik Gradskog vijeća Željko Pongrac.

Jakov Bunjevac iz prijašnjih godina ima dvije srebrne medalje sa Europskog i Svjetskog prvenstva, a u listopadu ove godine će nastupiti i na Svjetskom prvenstvu u Indoneziji, te je najavio, da će učiniti sve, kako bi tamo osvojio zlatnu medalju.

Promocija je održana nakon godišnje skupštine KK Mladost, na kojoj su usvojeni izvještaji o radu i financijskom poslovanju kluba za 2014. i planovi za 2015. godinu.

KK Mladost za 21. veljače organizira tradicionalni cjelodnevni karate turnir za mlađe uzraste, 27. Kup Mladosti, u dvorani Žeravinec u Ivanić-Gradu.

Radojka Šporer

Ako još niste, sada možete lajkati portal Volim Ivanić

2015-03-27T16:35:31+01:0013. Veljača, 2015.|Sport|