10 dodatnih razloga zašto posjetiti SPAR na Dan Ivanić-Grada

Vrata iznenađenja koja mogu osigurati GRATIS kupovinu, fotografiranje s Franjom Josipom i Sissi, delicije s roštilja, popusti i povoljnije cijene samo su dio cijelog niza razloga zbog kojeg u utorak, 8. lipnja te petak, 11. i subotu 12. lipnja trebate posjetiti SPAR supermarket u Majedkovoj uici 53 u Ivanić – Gradu.

Povodom obilježavanja Dana grada Ivanić-Grada SPAR je u utorak 8. lipnja za sve kupce ovoga kraja u najnovijem i najmodernijem SPAR supermarket nedavno otvorenom u Ivanić-Gradu, pripremio niz akcija i pogodnosti. Kupcima će dobrodošlicu zaželjeti kostimirani animatori odjeveni u austrijskog cara Franju Josipa I. i bavarsku princezu Elizabetu, poznatiju po nadimku Sissi. Razlog tome krije se u povijesnoj činjenici da je upravo Franjo Josip bio taj koji je Ivanić – Grad proglasio gradom. Kupce će dočekati i fina roštiljada uz simbolične cijene. Svi kupci supermarketa SPAR, posebno ovom prilikom za kupovinu iznad 50 kuna dobivaju kupon koji im omogućuje popust za delicije s roštilja. Tako će kupci uz kupon porciju ćevapa i piva platiti samo 3 kune te ćevapa i soka 2 kune!

SPAR supermarket u Ivanić-Gradu svakoga dana nudi bogatu i uvijek svježu ponudu na odjelu ribarnice, na kojem osim morske ribe nudi i veliki izbor slatkovodne ribe. Uz ribarnicu se nalazi i mesnica s bogatim izborom svakodnevno svježeg mesa. A svakog petka, subote i nedjelje bez iznimke, svaki kupac ostvaruje i 15 posto popusta pri kupnji svježeg crvenog mesa, svježe ribe, te voća i povrća. Osim atraktivnih ponuda i pogodnosti, SPAR supermarket svim kupcima redovno garantira i više od 4.500 prehrambenih i neprehrambenih artikala s trajno niskim redovnim cijenama.

No, ni to nije sve, jer nakon kupovine kupci će okušati svoju sreću prolazom kroz Vrata iznenađenja. Svaki 25. kupac koji prođe kroz Vrata iznenađenja tako će dobiti poklon bon u vrijednosti posljednjeg računa koji može koristiti pri sljedećoj kupovini.

Sve ove pogodnosti i nagrade žitelji Ivanić-Grada proslavit će i uz tamburaše čiji će im zvukovi tamburica prirediti zabavu i atmosferu za pamćenje, dok će u subotu, 12. lipnja u periodu od 11 do 13h na licu mjesta biti slavni kuhar i gastro stručnjak Tomislav Špiček koji će svima zainteresiranima otkriti svoje BBQ majstorije!

Ne propustite stoga posjetiti SPAR supermarket u Ivanić-Gradu koji se nalazi na adresi Stjepana Majdeka 53. Radno vrijeme je od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat, a nedjeljom od 8 do 16 sati.

2021-06-08T11:13:33+02:008. Lipanj, 2021.|Sponzorirani članak|