100/lica -Ana Malec

Sve što si zacrtaš u životu, možeš i ostvariti; moto je naše gošće emisije 100/lica portala Volim Ivanić. Ana Malec, talentirana i uspješna rukometašica, prošla je u svojoj sportskoj karijeri od najmlađih kategorija, kadetkinja do sazrijevanja u seniorku koja nastupa za zagrebačku Lokomotivu, nakon rukometnih klubova Ivanića i Bjelovara .

Podrška obitelji, nadarenost, srčanost, vrsni treneri poput Gorana Bobića u mlađim ali temeljim godinama za rukometno formiranje, sinergija ivanićgradske generacijske ekipe /Barišić, Krajpl, Hren, Vidović etc./ s kojom osvaja više puta kadetsko prvenstvo Hrvatske, trag su uspješnog razvoja njezinih sportskih potencijala.

Kao nagrada je i odlazak u Katar na svjetsko prvenstvo školskih sportskih klubova kao članice ženske rukometne ekipe srednje škole Ivan Švear. Vrhunac Anine karijere je osvajanja srebra u Buenos Airesu kao dijela hrvatske ženske rukometne reprezentacije na pijesku na Olimpijskim igrama mladih.

Sportske vrijednosti Ane Malec prepoznaje i grad Ivanić-Grad kada je 2019. proglašava za najbolju sportašicu grada. Usklađivanjem obveza svoje rukometne karijere s uspješnošću studija na Pravnom fakultetu današnja gošća postaje primjer i mladim ivanićgradskim rukometašicama u godini kada će biti proslava stote obljetnice igranja rukometa u Ivanić-Gradu /2022./

/Jadranko Bitenc/

2021-11-11T10:58:11+01:0011. Studeni, 2021.|100lica|