100/lica – Ivan Bertić

Naš čovjek iz Kloštra Ivanića – Ivan Bertić – okitio se zlatnom medaljom u Antalyji na Europskom prvenstvu u kickboxingu u kategoriji do 91 kilograma krajem studenog 2022. a prije samo šest mjeseci postao je i svjetski prvak u tajlandskom boksu u Abu Dhabiju.

U novoj epizodi emisije 100/lica portala Volim Ivanić naš nevjerojatno uspješni gost govori o svojim vrhunskim sportskim uspjesima makar ima tek 21 godinu.

Od šestogodišnjeg klinca koji iz Sobočana dolazi u Ivanić-Grad na treninge lokalnog kickboxing-kluba pa do trenutaka europskih i svjetskih vrhunaca vodili su ga trener od Ivice Speveca do Maria Košara.

Ivan Bertić govori koliko je bavljenje sportom važno u svakodnevnom životu, ambicijama studiranja za trenera na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu pa do sportskih prijateljstava, podrške njegovih najdražih, izbjegavanja primjene stečenih borilačkih vještina kada negdje nastane nepotrebna gužva, učenju na Filipovićevim i Plazibatovim seminarima, proučavanju protivnika, o snovima nastupa na olimpijskim igrama 2028.

Čestitke Ivanu Bertiću za državne, europske i svjetske medalje!

2022-11-24T08:15:41+01:0024. Studeni, 2022.|100lica|