100/lica – Sanja Mladiček

Portal Volim Ivanić predstavlja u novoj epizodi emisije 100/lica blogericu Sanju Mladiček koja se bavi digitalnim marketingom.

Ivanić-Grad je oduvijek bio poznato obrtničko središte: nekada su tu bili stolari, mlinari, krojači, postolari a danas je sve više digitalnih majstora poput influencera, tikotokera, youtubera, blogera.

Sanja u emisiji govori o odrastanju unutar gradske obrtničke kulture jer je i sama dijete, u Ivaniću znanog Tone Smuda, limara i vodoinstalatera, ali i kako odgaja svoje nasljednike i što sve od njih može naučiti jer su u sličnim poslovnim vodama.

Naša gošća naglašava koliko je bitna pismenost u tekstovima koje objavljuje, o poznanstvu i poticajima ponajboljih blogera poput Ribafisha i Krula, o klijentima svoje agencije, kreativnosti, cjeloživotnom učenju, o iskušavanju u voditeljstvu na portalu Volim Ivanić te o smještaju ukrajinske obitelji u svojoj drugoj kući kao i o njihovom snalaženju u našoj sredini.

O svestranosti Sanje Mladiček govori i da je bila tajnica pa se, jednoga dana, očekuje roman o njezinoj „američkoj“ biografiji.

2022-12-24T07:20:30+01:008. Prosinac, 2022.|100lica|