100/lica – Tihomir Golner

Nova emisija 100/lica portala Volim Ivanić govori o sportskom životu Tihomira Golnera, nastavnika tjelesnog odgoja u o. š. Đure Deželića Ivanić-Grad, sportskog djelatnika, trenera u biciklističkom klubu Ivanić, dobrovoljnog davaoca krvi ali i sudionika globalno popularnih triatlon utrka koje su postale čisti multidisciplinarni sport.

U sedam godina bavljenjem triatlonom zvanim Ironman, naš je gost sudjelovao na devet u kojima je bilo važnije obarati vlastite rekorde negoli pobjeđivati; njegovo vrijeme spušteno je ispod 11 sati a dopušteno je stići na cilj u roku 17 sati.

Ironman je triatlon koji se sastoji od plivanja 3,8 kilometara plus bicikliranja 180 kilometara pa trčanja maratona 42,2 kilometara.

U emisiji ćete saznati koliko je važno natjecati se sam sa sobom, biti uporan i na treninzima, kako se nositi s krizama tijekom utrka, kakva je prehrana i ono, ponajvažnije, koliko i kako vas podržavaju i prate vaše najdraže osobe.

Kao sportaš i pedagog Tihomir govori i o školskim sportskim iskustvima današnje generacije osnovnoškolaca, kojim se sve sportovima bave u našem Ivaniću tako ponosnom što je sportski grad, od rukometa, karatea, streljaštva do odbojke, košarke i nogometa kojeg su rezultatski uspješno prigrlile i djevojčice.

2023-03-30T11:16:13+02:0023. Ožujak, 2023.|100lica|