100/lica – Zoran Ožetski

Eto nam stotke u seriji 100/lica portala Volim Ivanić, emisije koja je sačuvala lica i riječi ljudi koji su naš grad upisivali na karti umjetnosti, sporta, prošlosti koja je jednom bila čista sadašnjost.
I što je itekako bitno: u svakom se prilogu govorilo afirmativno.
Stoti put Vas pozdravljamo iz studija portala Volim Ivanić!
Gost ove jubilarne epizode je Zoran Ožetski, vlasnik portala, fotograf, videograf, grafički dizajner, scenarist, snimatelj, montažer, bivši basist u gradskim bendovima, graditelj gitara koji se prisjetio suradnika i emisija koje je s njima ostvarivao kako bi portal Volim Ivanić uzrastao do relevantnog sudionika naših svakodnevnih života.
Zoran je čovjek koji se usudio zakoračiti iz svoje komfor-zone, iz trgovačkih poslova, i krenuo u ono što je postala njegova životna i stvaralačka misija: snimati i bilježiti svaki iole značajan događaj ili manifestaciju u Ivanić-Gradu posljednjih desetak godina.
Tu je i nezaobilazni film o šumi Žutici koji je sugrađanima približio sav taj privlačni i živahni svijet koji se krije u našoj blizini.
Zoran Ožetski najradije priča o svom zalogu u budućnosti, kruni svojih vještina: izradi gitara koje završavaju u rukama renomiranih gitarista /Dragianni, Duvnjak iz Crvene jabuke/, samo da nabrojimo neke.

2023-05-12T07:02:23+02:0011. Svibanj, 2023.|100lica|