100/LIca – Ivica Novosel

U novoj emisiji iz kulture „100/lica“ gostuje Ivica Novosel, čovjek koji je cijeli radni vijek proveo kao agronom i poljoprivredni inspektor ali ga nije zaobišao niti žar kulturnih radosti. On je živi dokaz kako se znanje/profesiolanost, otvorenost i dobronamjernost, mogu ispuniti i u zanimanju ali i vlastitoj kreativnosti; pred njim je izlazak i njegove prve zbirke pjesama „Iskra iz kamena“.

U drugom dijelu emisije naš sugrađanin, Krunoslav Božić, najavljuje predstavljanje svoje nove knjige „Lonja moga djetinjstva“ u ponedjeljak, 17.
lipnja u 19 sati u Domu kulture Ivanić-Grad.

Serija emisija „100/LICA“ ugošćuje sve one drage domaće ljude koji su autohtoni umjetnici, marljivi i uvježbani reproduktivci kao i sve one dobronamjerne konzumente koji znaju uživati u darovanim kulturnim događanjima.

Aktualnosti podsjećanja početaka ivanićgradskih stvaralaca kao i reagiranja na gradska kulturna događanja, naš je primarni zadatak.
Zato, volite Ivanić i na portalu „VOLIM IVANIĆ“ u emisiji iz kulture „100/LICA“!

100/Lica
Urednik i voditelj: Jadranko Bitenc
Scena: Ivana Ožetski
Kamera, montaža, ton, grafička obrada: Zoran Ožetski

2019-06-12T15:33:25+00:0012. Lipanj, 2019.|100lica|
Stranica koristi web kolačiće Više informacija PRIHVAĆAM
Koristimo kolačiće! To znači da korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu tih datoteka i koristite sve funkcionalnosti podržane tom tehnologijom. Molimo vas da prihvatite uvjete korištenja.