100/Lica – Javor Bojan Leš

U novoj emisiji iz kulture 100/lica predstavljamo gradonačelnika Ivanić-Grada Javora Bojana Leša koji, u suradnji s gradskom upravom, mijenja lice našega grada na zadovoljstvo samih građana i tako se pridružuje sintagmi kako Ivanić-Grad postaje sve više grad po mjeri čovjeka. Od djetinjstva provedenog u obitelji prosvjetara i bavljenja rukometom, trenerskim pozivom do zanimanja veterinara i zaposlenja u institucijama Zagrebačke županije, sve ga je to poučilo profesionalizmu i u poslu, za koje ne postoji školovanje, za mjesto gradonačelnika.

Reprezentativni izgled sportskog parka Zelenjak, planovi revitalizacije starog dijela Ivanić-Grada, izgradnje bazena i proširenje ponude specijalne bolnice Naftalan sve su to atraktivne i aktualne teme u povodu netom proslavljenih Dana grada Ivanić-Grada.

**

Dragi radoznalci, dobro došli u svijet portala „VOLIM IVANIĆ“.
Kulturni život našega grada obilježavaju i amateri i profesionalci: glazbenici, likovnjaci, kazalištarci, fotografi, pjesnici, književnici…
Svatko od njih ugradio je dašak vlastite kreativnosti kako bi Ivanić-Grad dobio svoj kulturni identitet, svoje kulturno lice.

Serija emisija „100/LICA“ ugošćuje sve one drage domaće ljude koji su autohtoni umjetnici, marljivi i uvježbani reproduktivci kao i sve one dobronamjerne konzumente koji znaju uživati u darovanim kulturnim događanjima.

Aktualnosti podsjećanja početaka ivanićgradskih stvaralaca kao i reagiranja na gradska kulturna događanja, naš je primarni zadatak.
Zato, volite Ivanić i na portalu „VOLIM IVANIĆ“ u emisiji iz kulture „100/LICA“!

100/Lica
Urednik i voditelj: Jadranko Bitenc
Scena: Ivana Ožetski
Kamera, montaža, ton, grafička obrada: Zoran Ožetski

2019-07-02T22:03:27+00:002. Srpanj, 2019.|100lica|
Stranica koristi web kolačiće Više informacija PRIHVAĆAM
Koristimo kolačiće! To znači da korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu tih datoteka i koristite sve funkcionalnosti podržane tom tehnologijom. Molimo vas da prihvatite uvjete korištenja.