100/lica -Pero Krnjajić

Ivanić-Grad je i grad sporta i sportske kulture pa i zaslužuje proslavu 100. obljetnice nogometnog kluba Naftaš Ivanić koju je uveličao i susret s hrvatskom reprezentacijom U-19.

Pero Krnjajić je jedan od dobitnika zlatne plakete za dugogodišnji rad u klubu i naš gost u emisiji „100/lica“ portala Volim Ivanić.

Čovjek je bio aktivni igrač u najboljim igračkim godinama od srednjoškolskog i studentskog doba sve dok se nije priključio veteranima NK Naftaša Ivanića, koji slave četrdesetu obljetnicu, pa je prava prigoda da se raspriča o treninzima, suigračima, trenerima koji su ovaj klub postavljali na zdrave temelje, pogotovo sada, kada za nagradu imaju izvrstan sportski park, stadione, pomoćne terene, svlačionice, klupske prostorije, ali i, gotovo, dvjestotinjak aktivnih igrača od najmlađih kategorija do prvotimaca.

Sve je to itekako važno, jer zdrav duh u zdravom tijelu /Mens sana i corpore sana/ je prava i jedina strategija razvoja ovog kluba koji kroz pedagoške, sociološke, zdravstvene i sportske komponetne na pravi način promovira rečenu staru latinsku poslovicu.

Autor i voditelj: Jadranko Bitenc
Kamera i montaža: Zoran Ožetski
Portal Volim Ivanić 2019.

2019-12-18T12:45:02+01:0018. Prosinac, 2019.|100lica|