100/Lica – Srećko Rastović

Uvijek aktivan, Srećko je Rastović, samo sretno dijete koje je uzrastalo u svakom novom životnom događanju, uvijek spreman ogledati se u novim izazovima. Životne staze ga vode iz metropole, Samobora pa do Breške Grede gdje se ponosi titulom i dobrom dosjetkom: postaje Pepek plemeniti Breškogredski. Dakle, sve moguće manifestacije od dječjih kazališnih predstava, gostovanja glumaca, novogodišnjih i Božićnih darova za klince u svojem okružju, naravno, uz pomoć grada Ivanić-Grada, Učilišta i svih dobronamjenih sumještana, postaje prepoznat kao vitalni animator jedne male sredine.

Kasnije, u zrelim godinicama, s mikrofonom u ruci vodi humanitarne akcije , Fišijadu, program lokalnog festivala, sudjeluje u serijalu „Konačni obračun“ kreativne ekipe youtubera i živi „dvostruki“ život: onaj stvaran kao suprug i otac, ali onaj online gdje svojim dosjetkama zabavlja facebukove radoznalce.

**

Dragi radoznalci, dobro došli u svijet portala „VOLIM IVANIĆ“.

Kulturni život našega grada obilježavaju i amateri i profesionalci: glazbenici, likovnjaci, kazalištarci, fotografi, pjesnici, književnici…
Svatko od njih ugradio je dašak vlastite kreativnosti kako bi Ivanić-Grad dobio svoj kulturni identitet, svoje kulturno lice.

Serija emisija „100/LICA“ ugošćuje sve one drage domaće ljude koji su autohtoni umjetnici, marljivi i uvježbani reproduktivci kao i sve one dobronamjerne konzumente koji znaju uživati u darovanim kulturnim događanjima.

Aktualnosti podsjećanja početaka ivanićgradskih stvaralaca kao i reagiranja na gradska kulturna događanja, naš je primarni zadatak.
Zato, volite Ivanić i na portalu „VOLIM IVANIĆ“ u emisiji iz kulture „100/LICA“!

100/Lica
Urednik i voditelj: Jadranko Bitenc
Scena: Ivana Ožetski
Kamera, montaža, ton, grafička obrada: Zoran Ožetski

2019-07-10T16:14:15+02:0010. Srpanj, 2019.|100lica|