Dođite u Vrbovec i saznajte „Kaj su jeli naši stari“!

Ne znate kaj su jeli naši stari? Onda je pravo vrijeme da ovog vikenda posjetite Vrbovec na 39. turističko-kulinarskoj manifestaciji „Kaj su jeli naši stari?“

Vrbovečka pera i gibanice te mnogobrojne delicije s kukuruzom, samo su dio raznovrsne ponude lokalnih gastronomskih specijaliteta kojima će Vrbovčani podsjetiti svoje mnogobrojne goste na to kaj su jeli naši stari. Osim jela i pića spravljenih po starinskim recepturama, za posjetitelje je organiziran i bogat kulturno-umjetnički i zabavni program, radionice i izložbe, kazališne predstave i sportska natjecanja.

Za dobru zabavu u večernjim satima u petak, 23. kolovoza od 23:00 sata će se pobrinuti Hladno pivo, u subotu od 23:00 sata Jelena Rozga te u nedjelju 25. kolovoza grupa Vigor, također u 23:00 sata.

Detaljan trodnevni program manifestacije možete vidjeti ovdje.

Zagrebačka županija tradicionalni je pokrovitelj ove manifestacije čije će svečano otvorenje biti u subotu, 24. kolovoza u 11:00 sati na ljetnoj pozornici u Vrbovcu, a svečanosti otvorenja prisustvovat će župan Stjepan Kožić, predsjednik Županijske skupštine Damir Mikuljan i zamjenica župana Nadica Žužak.

Budite i vi dio ove gastronomske priče!

2019-08-22T14:06:18+02:0022. Kolovoz, 2019.|Najave, Turizam, Vijesti iz županije|