Evo gdje u Ivaniću po svježe meso i ribu

Najnoviji i najmoderniji SPAR supermarket nedavno otvoren u Ivanić-Gradu, na adresi Stjepana Majdeka 53, pripremio je brojne pogodnosti za svoje kupce. Prva među njima je bogata i uvijek svježa ponuda na odjelu ribarnice, na kojem osim morske ribe se nudi i veliki izbor slatkovodne ribe. Uz ribarnicu se nalazi i velika mesnica s bogatim izborom svakodnevno svježeg mesa.

Pored ponude svježe ribe i mesa svi kupci mogu iskoristiti atraktivnu ponudu u SPAR supermarketu Ivanić-Grad gdje pri kupnji svježeg crvenog mesa, svježe ribe, te voća i povrća svakog petka, subote i nedjelje ostvaruju 15 posto popusta. No, to nije sve!

Dodatno je SPAR za svoje kupce pripremio i posebnu pogodnost gdje pri kupnji iznad 100 kuna, na način da se dobiva kupon s popustom, a s kojim pri sljedećoj kupnji ostvarujete uštedu od 15 posto na ukupni iznos kupovine.

Osim atraktivnih ponuda i pogodnosti, SPAR svim kupcima redovno garantira i više od 4.500 prehrambenih i neprehrambenih artikala s trajno niskim redovnim cijenama.

SPAR Hrvatska često je prepoznat kao partner najvećeg broja domaćih proizvođača i dobavljača. Tako kupci na policama novog SPAR supermarketa u Ivanić-Gradu mogu pronaći široki asortiman lokalnih proizvoda, među kojima su proizvodi tvrtke Agromar s domaćom proizvodnjom aroma za kolače te svježe borovnice proizvođača Agrovita dostupne u ljetnim mjesecima. Tu su i Shapello proizvodi za njegu kućnih ljubimaca, koji su zajedno s autoricom Mary Novosel predstavljeni kroz projekt Startaj Hrvatska.

Radno vrijeme SPAR supermarketa je od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat, a nedjeljom od 8 do 16 sati.

Dođite u SPAR supermarket u Ivanić Gradu i odaberite svoje omiljene proizvode po odličnim cijenama!

2021-06-07T07:12:06+02:007. Lipanj, 2021.|Sponzorirani članak|