Fakmanda predstavlja novi singl „Nema šanse“

Nakon što su nedavno izdali svoj prvi službeni singl došao je red na nešto novo! Nova Fakmandina pjesma svojevrstan je bijeg od odrastanja, odgovornosti i svega što život nosi. Upravo stoga žestoki gitarski riff koji započinje nakon prve strofe proteže se kroz cijelu pjesmu te predstavlja bijes koji je bio okidač za njezin nastanak.

Martina Huzanić, inače osnivačica benda te autorica teksta, kaže kako je u jednom periodu, nakon što je diplomirala, jednostavno završila u kolotečini svakodnevice, ali i tuđih očekivanja i tako je nastala „Nema šanse“ – bunt protiv svega i svih što se nameću! Pjesma je to s kojom se svatko može poistovjetiti jer često, bar na trenutak, svi mi poželimo pobjeći od svega što nas koči i biti slobodni, biti sretni. Aranžman i produkciju potpisuje Alen Šenkovski, kod kojeg bend trenutno radi na svom albumu, dok je za video zaslužan Tomislav Jugkala.

Podsjetimo, početkom godine Fakmanda je izdala svoj prvi singl naziva „Priznaj mi“ s kojim su najavili objavu debitantskog album. Bend danas čine Martina Huzanić (ritam gitara), Anteja Krištić (vokal), Fran Bedić (bass), Luka Ban (bubanj) te Zvonimir Baljak (lead gitara). A valja nadodati kako iza pratećih vokala na pjesmama stoji Katarina Vukadin.

2022-06-09T07:47:52+02:009. Lipanj, 2022.|Video vijesti|