Gradska skica – direktorica Ivakopa Sanja Radošević

U novoj emisiji „Gradska skica“ gostuje direktorica Ivakopa Sanja Radošević. U otvorenom razgovoru saznajemo kako se uz svakodnevno obavljanje primarnih djelatnosti uklapa privlačenje dodatnih sredstava financiranja, koja to dva projekta trenutno financira EU, zatim razgovaramo o gospodarenju otpadom na našem području, jer znamo koliko je „top tema“ i u medijima ali u stvarnosti pa do projekata i planova Ivakopa za 2020.g. kao i o promjenama koje nas, kao korisnike, sve očekuju.

Posebno pitanje gledatelja, koje je pristiglo na naš e-mail je zapravo, više primjedba, o odvozu smeća u Ivanić-Gradu: Tempo pražnjenja kontejnera ne prati potrebe građana. I nije toliko bitno kako nas drugi vide, ako svaki dan prolazimo kraj pretrpanih kontejnera, misli gledatelj. I na tu primjedbu vas u ovoj emisiji očekuje odgovor direktorice Ivakopa Sanje Radošević.
Pratite nas na društvenim mrežama, Youtubeu, našem portalu, kao i na 01 portalu i postavite pitanje za sljedeću emisiju, za tjedan dana, na naš e-mail kada nam gostuje osoba iz Ivaplina.

Ovaj je serijal zamišljen kao poziv svim građanima da na našu e-mail adresu šalju pitanja koja ćemo postavljati voditeljima i odgovornima gradskih službi za što kvalitetniji život u Ivanić-Gradu, dakle, od komunalnih i kulturnih do visoko obrazovnih institucija.

Autor serijala: Jadranko Bitenc
Kamera i montaža: Zoran Ožetski
Proizvodnja portal Volim Ivanić 2019.

2019-10-29T09:44:43+00:0022. Listopad, 2019.|Gradska skica|
Stranica koristi web kolačiće Više informacija PRIHVAĆAM
Koristimo kolačiće! To znači da korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu tih datoteka i koristite sve funkcionalnosti podržane tom tehnologijom. Molimo vas da prihvatite uvjete korištenja.