HRT snimio jubilarnu 1500. emisiju kviza „Potjera“

U studiju Hrvatske radiotelevizije (HRT) 16.2. snimljena je jubilarna 1500. emisija popularnog kviza „Potjera“, koja će biti emitirana u četvrtak, 7. ožujka u svom redovnom terminu.

Posebna zanimljivost ove emisije su natjecatelji; Krešo, Mladen, Sven i Dean sa kojima će snage odmjeriti lovkinja Morana Zibar, koja kaže kako će joj natjecatelji biti poseban izazov.

„Bilo bi mi najveće zadovoljstvo na ploči „potaracati“ Krešu, Deana, Mladena a i Svena. Svi smo ponosni što je naša „Potjera“ dogurala do 1500 emisije, svi smo presretni što je kviz postao takav fenomen“, rekla je Morana.

Voditelj Joško Lokas rekao je kako je velika stvar da je jedan format toliki niz godina u eteru sa tolikim povjerenjem gledatelja. „HRT proizvodi kvizove koje ljudi vole gledati, stalni smo gosti u njihovim domovima.“, rekao je Joško.

Urednik HRT-ovog kviza koji je sada u 11. godini emitiranja Igor Grković rekao je kako svi strojevi rade bolje kad su uključeni – pa tako i ljudi.

„Ovom prilikom zahvalio bih svim svojim suradnicima uključenima u projekt kviza Potjera. Zahvalio bih i svim našim natjecateljima, a na kraju i gledateljima koji ne propuštaju kvizove HRT-a već poslovično poznate po tome da promoviraju znanje kroz zabavnu formu kvizaške igre”, rekao je Grković.

Tko je bio bolji, lovkinja Morana ili natjecatelji Krešo, Sven, Dean i Mladen doznat ćemo 7. ožujka.

Izvor:HRT

2024-02-22T13:17:12+01:0022. Veljača, 2024.|Iz Hrvatske|