Ispunjeni uvjeti za isplatu sufinanciranih sredstava od strane FZOEU

Prošlog tjedna zaključena je još jedna faza projekta sanacije odlagališta Tarno u Ivanić-Gradu. Iz Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost dostavljen je Zapisnik o obavljenom redovnom nadzoru kojim se zaključuje projekt izgradnje Plohe 6, odnosno Etapa I – Faza II sanacije odlagališta.

Zapisnik je službena potvrda da je projekt sanacije obavljen u skladu sa svom važećom dokumentacijom te služi kao osnova po kojoj se isplaćuju sufinancirana sredstva. Podsjetimo, komunalno društvo Ivakop i FZOEU su u 2017. godini potpisali Ugovor o sufinanciranju 60% ukupne investicije izgradnje Plohe 6 na odlagalištu Tarno koja iznosi 950.548,50 kn te je obveza Fonda da isplati sredinom veljače svoj udio u sufinanciranju od 570.329,10 kn.

Očevid je dostavljen nakon provedenog redovnog nadzora na odlagalištu Tarno na kojem su bili gospođa Jelena Pleša i gospodin Mladen Kovač ispred Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost te direktorica komunalnog društva Ivakop Sanja Radošević.

2018-01-25T19:42:58+00:0025. Siječanj, 2018.|Sponzorirani članak|
Stranica koristi web kolačiće Više informacija PRIHVAĆAM
Koristimo kolačiće! To znači da korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu tih datoteka i koristite sve funkcionalnosti podržane tom tehnologijom. Molimo vas da prihvatite uvjete korištenja.